tirsdag 12. august 2008

Søppelbøttebruk.

Møkk lei! Lunger som surkler, protesterer mot hvert pust, smerter, motløshet, trøtthet, sliten, utmattet, lite luft, aktiv pusting, tunge tanker, hodeverk, leddau.

LEI!

5 kommentarer:

Annika sa...

Eg veit ikkje kva eg skal seie, Klara. Vil berre gi deg ein stor klem, og seie at eg tenker mykje på deg!

Klem, Annika

Anonym sa...

Jeg er også lei på dine vegne. Det er rart hvor virkelig og urettferdig det blir, bare man kjenner noen (og tilogmed bare litt) - at du skal ha det sånn er til å skrike og hyle og slå i veggene av! Jeg er også lei! Jeg vil høre at formen er super og at du har det kjempefint snart!!! Håper denne beskjeden når frem til høyere makter!

Marie & Bestas

Anonym sa...

Skitt! CF-en skulle hatt seg en skikkelig runde bank, som S pleier å si det. Varme tanker og ønske om rask bedring til deg! Å

Anonym sa...

Klara! Har ikke noe fornuftig å komme med, annet enn at jeg deler din frustrasjon og ønsker deg noe som er uendelig mye hyggeligere enn det du opplever nå. Kroppen er et tempel, sier noen. Det kan vi kanskje omskrive til tempelruin akkurat nå. Håper ruinfølelsen kan gå litt tilbake, og at kroppen gir deg nok tempelfølelse til å ha bedre dager. Mange gode tanker til deg, Klara.

Å har helt rett, jeg synes CF'n skal rundjules til den ligger sammenknøvlet og livløs i en krok.


S

Klara sa...

Takk for gode ord alle sammen. Frykter at det er en stille lungebetennelse som har lurt seg inn bakveien (hva vei det nå er).

CF rundjuling er jeg helt klart med på!!!