tirsdag 19. januar 2010

Mens jeg kan,

Det går trått å skrive innlegg nå, men jeg skal gjøre ett forsøk før det sier helt stopp.

Dette har ikke vært noen god natt. Startet ut i ett tiden hvor jeg bare skulle kremte opp noe i halsen. Kremtet gikk raskt over i ukontrollert hoste som jeg ikke klarte å stoppe. Fikk etterhvert tak i sykepleier, som i sin tur ringte legen. Jeg fortsatte å hoste. Og brakk med sånn innimellom. Holdt på med hostingen i nesten en time i strekk. De fikk ikke stoppet den før jeg fikk morfin IV (det hemmer pusten, og stopper hoste). Og selv etter det tok det en god halvtime før jeg hadde fått tatt meg inn. Så la jeg meg til å sove. I halv seks tiden våknet jeg igjen. Av at jeg var fryktelig varm, og smerter i spessielt hendene. Yes, der kom reaksjonen på Meronemen etter at den ene smertelindringen ble avsluttet i går.. Lå en halvtimes tid å synes dette var dumt før jeg igjen måtte kremte litt.. Og samme runde som tidligere den natten var i gang.

Og nå sitter jeg her. Har ingen stemme til å snakke med. Dosen med meronem drypper sakte inn, og da har jeg snart ikke hender til å skrive med. Og tårene bare triller fritt. For dette er ingen god situasjon å være i på noen måte. Hostingen og nevropatiske smerter er ingenting oppi dette, men det er ikke akkurat med på å gjøre situasjonen bedre...

4 kommentarer:

Vardvinni, Spinnvinna og Iselin sa...

*Klemme på Klara*

Anonym sa...

Huff, Klara.. Dette hørtes ikke godt ut! Syns du har fått nok nå. Nå må det snart bli bedre så du får ta deg inn igjen. I år er jo ditt år.. Nye lunger og laaange turer med Trico ønsker jeg deg!!

Klem fra en fast bloggleser

/Lisa (ukjent)

Åshild sa...

Stakkars jente!

Jeg håper inderlig at det er du som snart sitter her jeg er nå - på et hostefritt Rikshospital uten CF-lunger. Det er mitt største ønske nå Klara.

Åshild

Klara sa...

Takk dere.

Lisa: Lange turer i vinterlandskap håper jeg blir oppnålig i slutten av neste år. DET hadde virkelig vært noe. :) Hyggelig at du kommenterer forresten, alltid trivelig å lese kommentarene dine.

Åshild: Jeg er SÅ glad for at du er på et hostefritt Riskhospital. Da øker sjangsene for at jeg vil treffe deg der en gang!!! Klemme forsiktig på.