torsdag 18. februar 2010

Stille før stormen.

Har så mange ord og tanker som jeg egentlig vil slippe ned på tastaturet. Men så henger de seg liksom litt opp når jeg begynner å redigere på dem.

Følere egentlig ikke at jeg er syk nok til en ny runde på sykehuset allerede nå. Samtidig er balanse gangen så utrolig skummel å presse på når en vet hvor galt det kan gå. Det hadde vært så utrolig mye lettere hvis jeg kunne vente til prøvesvar tydelig sa jeg var syk, men da har vi gjentatte ganger erfart at det blir for skummelt.

Jeg kunne ønske noen bare kunne slå opp i bruksanvisningen som bærer mitt navn. Se i innholdsfortegnelsen hvor dette emnet står beskrevet. Finne løsningen og sette i gang tiltak.
Kapittel 4.
4.1. Organer og deres funksjon
4.2. Lunger og eventuelle komplikasjoner.
4.3. Reprasjon av lunger
...

Neida, så enkelt kan det ikke være nei. Hvorfor gjøre det enkelt når man kan gjøre det så innmari komplisert?

Eeegentlig kunne jeg tenke meg en tur ut. Sur vind og masse snøføyk gjør at jeg nok kanskje bare bør holde meg inne. Eeeegentlig kunne jeg nok mest av alt tenke meg en telefon. Sånn at jeg slipper å ta andre avgjørelser akkurat nå. Vil passe fint. Alt av regninger er nå betalt og lagt inn på selvbetaling. Hadde passet veldig fint med en telefon nå ja. Da ville plutselig våren vært her.

2 kommentarer:

Anonym sa...

En reparasjonsmanual hadde vært fint noen ganger ja. Men de eneste manualene jeg vet om, handler om feilsøking på vaskemaskiner og den slags. Tenker på deg.


Klem, S

Åshild sa...

Ja nå må telefonen ringe snart, så jeg fortsatt er der og venter på deg!