mandag 21. juni 2010

Frihet.

Det er vanskelig når man hele tiden bindes opp av alt man ikke kan gjøre. Lete i hver en krok for å finne noe man kan gjøre. Se på de små tingene som er gode. Alltid måtte ta store hensyn til kroppen og hva den sier. Heldigvis er det alltid noe å glede seg over. Alltid noe å se frem til. Hvertfall i min hverdag. Det SKAL komme bedre dager, det må det. Og mens jeg venter på de bedre dagene så gjør jeg så godt jeg kan for å finne noe å glede seg over.

Sommeren står forran oss. Hvis alt går etter planen så blir det hyttetur i flere uker om ikke så lenge til. Der kan jeg sitte å se utover vannet, spille spill og lese gode bøker. Alt tilrettelagt for gode dager. Ja kanskje det til og med blir noen båt-turer. Jeg håper at juli vil komme med gode dager til meg i år som i fjor. Enten de blir på hytta eller ved at en viktig telefon ringer. Allehelst vil jeg nok ha det siste. Det siste er nemlig det som en gang i fremtiden kanskje kan gi meg frihet.

2 kommentarer:

Malene Nyborg Hjelle sa...

Du får ha god bedring, så håper jeg telefonen ringer snart! Skal følge bloggen din så jeg holder meg litt oppdatert på deg :) Tenker på deg!

Kristin sa...

Fant bloggen din ved en tilfeldighet, og har siden fulgt med. Håper du får den viktige telefonen snart!!
God bedring.. Klem