lørdag 26. september 2009

Innbilling, eller det fine været?

Pusten er litt lettere i dag. Utrolig nok. Det har den ikke vært på kjempe lenge. Det har vært dårlige perioder også har det vært ennå dårligere perioder. Kanskje det er ventolinen som har en god effekt? Det er lenge siden jeg har prøvd ventolin, kanskje de dårligere lungene mine trengte dette? Kanskje er det den (ufrivillige) drenasje effekten som Fortumen har på lungene som gjør at de blir ekstra tomme nå (vi snakker opphosting på en virkelig virkelig dårlig måte, men grapset kommer definitivt ut). Grapset i lungene er også ørlige granne mindre seigt. Innbilling, eller fakta? Det har vært fint vær i noen dager. Det pleier å ha mye å si. Kanskje alt sammen har noe å si i sammen. Eller kanskje det er den psykiske effekten av å endelig prøve noe som kanskje har en effekt akkurat nå..

Uansett er det deilig å kjenne at pusten er litt letter. Litt mindre smerter i lungene. Som fører til en litt bedre dag i dag håper jeg. = tur til Trico hvor vi skal kjøre. :-)

1 kommentar:

Åshild sa...

Fltt å høre! Klsrt du må tro det er den nye behandlingen! Ønsker deg en fin dag i det fine været sammen med Trico. Du trenger hvert godt minutt du kan få! Hilsen fra Åshild