tirsdag 15. september 2009

Tung start på dagen.

Da har jeg gått fra å være syk til å bli sykere.. Nå er det bare å vente på sykest.
*himle med øynene*
Når det er tungt å gå fra stua og inn på kjøkkenet, ja da er det ikke noe greit. Men ennå er jeg nok ikke dårlig nok til å gjøre noe med tanke på antibiotika ol. Egentlig skulle jeg en tur i stallen i dag, ja faktisk hadde jeg lyst til å kjøre en tur med Trico. Akkurat nå kjennes det ikke ut til at det er gjennomførbart. Men det er ennå noen timer til det sto på planen.

Jeg hater å gå rundt å bare vente på den infeksjonen som jeg vet er i innmarsj. Hvor alvorlig vil den bli? Hvordan vil antibiotikaen virke denne gangen? Hvordan vil bivirkningene bli? Og ikke minst; hvilken antibiotika skal man velge? Det er helt håpløse spørsmål som det er dårlig med svar på. Men de er der lell. Har gått igjennom antibiotikavalget de siste behandlingene for å se om det er noen som har hatt bedre effekt enn andre, samt at jeg vet at denne gangen må vi bytte igjen. Bytte er skummelt.. Samtidig har jeg også hatt hele runden med legen om hvordan man skal "angripe" situasjonen. Kverner omigjen og omigjen på om det ikke kan være nok med en "liten" kur (dvs tabletter).. Dessverre så vet jeg jo så godt at det ikke er noe alternativ for min del. Dessverre. Hadde vært så lettvindt og greit liksom.

*legge meg under teppet igjen med en bok og varm kakao*

2 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Åshild sa...

Ser at dette lå an til å bli en dårlig dag... Håper det hjalp med kakao. Jammen riktig at du droppa reise, du kjente kroppen din som vanlig.. God bedring!