søndag 25. oktober 2009

Har det ikke så greit.

Høyre lunge har ikke så veldig lyst til å puste. Venstre er ikke så gale. Jeg er ufattelig sliten, og hoster alt for mye. Fikk frostanfall med feber tidligere i dag. På en ikke god måte. Men jeg sitter nå oppe, og jeg klarer meg ok. Gruer meg til morgen dagen. Prøver å få i meg nok mat, men det er ikke så lett. Hvis det blir stille fra denne kanten fra nå så er det bare fordi jeg ikke klarer å skrive så greit. Fingrene verker av antibiotikaen og i dag har jeg max klart å løfte ett halv plastbeger med saft. Klarer ikke en gang å "poppe" piller ut av beholderen sin. Og det beste er hvis jeg bare kan legge masse masse vekt på fingrene.. Det kunne vært verre. Det kunne vært mer enn bare smerte i foten og hendene. Det kunne krøpet oppover. Det vil sikkert krype oppover. Måtte bare få det ut. Kanskje smerten går bort hvis man skriver det bort?

4 kommentarer:

Åshild sa...

Ja skulle ønske at smerten gikk bor når du skrev. At du kunne skrive den bort. Eller at noen kunne trylle den bort.

All medfølelse til deg, Klara! Du er tøff og gjennomgår noe få kan forstå eller sette seg inn i. Du er beintøff! Jeg heier på deg!

Åshild

Anonym sa...

Tenker på deg:)

Hilsen trofast leser av bloggen din

Klara sa...

Takk dere. :)
Som forventet trappet smertene opp i løpet av denne dagen. Men i ettermiddag klarte vi faktisk å få bukt på dem!!! Jeg er utrolig lettet her jeg har sittet i kveld med rolig puls og avslappet kropp. Fremdeles helt utmattet, men det går greit når jeg ikke har smerter på toppen. Det viste seg bare at det måtte mye mer smertestillende til enn det vi har trodd. Og at jeg er alt for forsiktig og for "tapper" (les: dum) til å skjønne dette. Heldigvis var det nok en fantastisk sykepleier som virkelig bare overstyrte meg og fikk meg med på å prøve. LURT!! Så det blir en god natt i natt håper jeg. Og jeg ser endelig litt mer lysere på å klare å gjennomføre dette her. :)

Anonym sa...

Så flott at dere fant ut av dette:)) Det er godt å høre!! Håper du har hatt en god natts søvn og at denne behandlingen hjelper på. Dum er du så absolutt ikke.. nok heller forsiktig - og det er slettes ikke dumt:)) Var også hestejente for noen år tilbake og er stum av beundring for alt du får til. Å ha hest er ingen lett jobb, men du har gjort prøvelsene til utfordringer og løst de.. Kjøring - så lurt! Red dressur før jeg solgte hestene da min sønn ble allergisk mot hest - og bare hest.. Men tenker så absolutt ta den hobbyen opp igjen om noen år:) Håper du får en flott dag i dag.

Hilsen trofast leser av bloggen din