lørdag 31. oktober 2009

2,5x2 timers søvn på 2,5 døgn..

Det er vist ikke å anbefale.

Matlysten er tilbake. Magen er ikke så heeelt på bærtur. Lungene er rolige. Det er mye mer smerter inne i bildet. Og alvorlige tanker om ennå mer alvorlige ting.

Sånn som tingene ser ut akkurat nå så kan jeg ikke se for meg at denne vinteren som er forran meg skal overleves. Fatter ikke hvordan det skal la seg gjennomføre. Resistent problematikken er helt vanvittig vanskelig. Nyrene liker ikke den antibiotikaen som de 3 burkholderiaene er følsomme for. Og jeg er fremdeles satt helt ut av spill. Tror faktisk at det bare er såvidt spillebrikken min står på brettet.

I dag har min svigerfar vært her i 3 timer og bare snakket. En skikkelig god samtale der vi ble ennå bedre kjent. Det gjorde godt. Det var veldig hyggelig at han bare var her.

Nå skal det soves. Hvis ikke skulle legen selv komme å slå meg i hode med ett balltre. I morgen skal jeg gjøre mye for å bare bli trillet ut i en rullestol. Kanskje shoppe ett eller annet unødvendig til Trico. Det vil være god terapi i morgen tenker jeg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei...jeg krysser virkelig fingrene for deg at formen din skal bli bedre... sender deg ikke noe av min energi for den er ikke helt for god selv..skal starte selv kur på onsdag. sender deg en lengre mail en annen dag... men som sagt tvitvi klemzer fra jeanett t.

Anonym sa...

Hei Klara!

Tittet innom loggen din for å se hvordan det går med deg i dag. Skjønner at du har det tøft nå. Sender herved en god klem til deg:).
Krysser fingre og tær for at du snart får en opptur igjen, og stå på!

Klem fra VeronicaogFrida fra PK.