mandag 12. juli 2010

Ingenting.

Det er ingenting å skrive om. Jeg bærer alt inni meg som en stor vondt verkebyll. Ikke ofte jeg går tom for ord til å uttrykke meg med, men det begynner å slippe opp. Egentlig kan mye oppsummeres i ett enslig ord:

Høstredd.

Tror ikke en gang det er ett ord. Ille når man må finne opp nye for å dekke de følelsene man har.
*tenkeboble over hodet*

2 kommentarer:

Åshild sa...

Høstredd verkebyll. Sier mye. Mye om å ha det vondt inni seg. Livredd kan være et annet ord. I et av TV-programmene om en musikalsk gutt som skulle bli transplantert, sa hans lege følgende: "den som ikke er livredd har ikke forstått hva dette handler om". Jeg trør det er sant.

Så da gjelder det å holde seg godt fast og prøve å sette ord på ting til ande slik at de kan forstå og støtte. For dette er tøft. Du har det tøft og kanskje ensomt inni deg, Klara, og det skjønner jeg veldig godt. Jeg heier på deg og håper disse tunge dagene snart er over. Hilsen fra Åshild som tenker masse på deg.

Anonym sa...

Kjære Klara!
Tenker veldig mye på deg, og spesielt nå når du er Høstredd. Takk kjære Åshild for du setter odr på det som skal sies, jeg følger din blogg også. Klara snille gode deg ønsker så inderlig at den telefonen skal ringe NÅ. Jeg heier på deg!!! Varm klem fra ukjent dame på sunnmøre