tirsdag 20. juli 2010

Sykehusinnleggelse nr hundre og ørten.

Tror ikke jeg noen gang skal telle sykehus innleggelser. Det ville vært svært deprimerende. Derimot skal jeg heller sette kursen for Sørlandets sykehus igjen i veldig nær fremtid. Enten i morgen (som nå er i dag) eller på onsdag. Kjenner jeg legen min rett vil hun nok ha meg inn så fort som mulig når jeg sier at jeg er blitt dårlig fortere enn anntatt. Jeg er ikke den som står først på døra deres å banker på. Ikke før det er helt nødvendig. Spessielt nå som det er sommer og greit å bare sitte stille. Ikke fryser jeg noe særlig heller, ja bortsett fra når det er litt feber på gang. Heldigvis tar paracet fort knekken på den slags ubehageligheter nå. :)

Så vi durer nok ned fra Telemark i morgen, går over litt sortering av tøyvask, før joggebukser og god-gensere pakkes for ett aldri så lite minst tolvdagersbesøk på rom 176 (helst). Etter mine beregninger skal det gå helt knirkefritt siden jeg på lørdag startet opp med forebygging mot nevropatiske smerter. Og infeksjonen er ikke av den typen som slår meg helt i bakken og litt til. Tror jeg. ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

HEI oi dette var trist at du må inn igjen på sykehus..måtte du snart få noe som kan gjøre deg frisk..er inne og ser på siden din titt og ofte men blir tom for ord.jeg har lagt fra slike plager som du har og da blir jeg helt matt for det er såå uendelig trist at unge mennesker skal ha det slik..ønsker deg at godt.klem fra ukjent dame w

Siri sa...

Det var leit å lese at du må på sykehuset igjen. Men jeg sender varme klemmer nedover og er stolt over hvordan du tar det. Du tar det som en Kvinne :)
Med ønske om en god sommer.

P.S. sjekk sjokoladefudgesaus-oppskriften jeg har lagt ut på bloggen. Den må du få noen til å lage til deg ;)