onsdag 21. juli 2010

Tungt å starte opp.

Egentlig har jeg det ganske vondt og ubehagelig nå. Oppstart av kur er tøft etter dager hvor sykehuset hvertfall har vært langt unna. Bilturen fra hytta var en påkjenning. Fysioterpi etter uker med fri gjorde også sitt utslag. Dessverre så er jeg så dum når jeg sitter for meg selv, for da gjør det jo ingenting om jeg sitter å har det litt vondt. Helt til det er så vondt at jeg ikke puster ordentlig.

Snakket med ei fra Rikshospitalet i dag. De er raske til å ringe tilbake når jeg blir lagt inn på sykehus nå. Hva slags infeksjon er det? Noe nytt? Kortison? Smertelindring? Og så videre. Greit at de holder kontakten. Og at de ringer meg opp hvis de lurer på noe mer enn det jeg har lagt inn på telefonsvareren. Grei løsning.

Nå kommer siste dose med dagens runde antibiotika. Har allerede reagert på den ene. Magen min liker ikke Baktrim! Men det gjør forhåpentligvis ikke bakteriene i lungene heller. Nye prøver er sendt til labben her og til Oslo, så får vi se hva som virker til neste gang. Tvilsomt at det er noe nytt oppløftende. Resistensbestemmelsen har ikke akkurat blitt bedre på de siste prøvene.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi følger deg, gode Klara. Hver dag. Du ser nok sporene av oss, men av og til skal vi gi lyd: Til tross for tekstformatet er du blitt helt virkelig for oss, og vi håper så inderlig at du snart får den hjelpen kroppen din trenger.

Hilsen Bente

Anonym sa...

Skjønner deg så inderlig godt!
Håper vi får til et oppmuntrende treff når bilnøklene innfinner seg!

Åshild