fredag 20. november 2009

Hvordan skal det gå?

Når siste kur ikke hadde særlig effekt. Når planer er lagt frem til nyåret som "hindrer" ny kuring eller sykehus. Det er ikke tid eller rom for å bli syk, men så kjenner jeg så godt at det kommer. Hvordan vil fysikken klare 10 dager på riksen rett før jul, når 2 dager slår meg helt ut? Vil det bety at jula ikke blir som jeg vil. Eller vil det igjen bety at januar- mars blir grusomme månder å komme gjennom. Vil en langsiktig infeksjon bli ennå verre å behandle enn de andre slå meg i bakken, eller vil jeg klare å holde meg på bena? Mange tanker som ikke bør tenkes, men som tenkes uansett om jeg vil eller ikke. Slå de av noe. Vær så snill.

Tunge tanker som får så alt for lett innpass når ikke alt er helt ok. Kroppen er sliten. Mer sliten enn jeg kanskje er klar over selv. Eller kanskje jeg begynner å bli klar over det. Det er ikke en gang overskudd til hesting. Det er ikke bra. Også sover jeg mye. Noe som er bra, men samtidig ikke bra. Bra at kroppen hviler. Men ikke bra fordi jeg vet at det betyr at kroppen er utmattet. Utmattet er aldri bra. Gi meg litt energi. Bare bittelitt.

2 kommentarer:

Åshild sa...

Her kommer en liten dose med energi;det er en sprøyte med tryllemedisin. Tenk om det hadde vært mulig!

Det er typisk at når man er veldig sliten eller syk, da kommer alle de vanskelige tankene som man ellers kan filtrere bort gjennom aktivitet osv. Da mangler kroppen sitt forsvarsverk og tankene som ligger der kommer opp og fram i lyset. Selv om det var da, når man er så sliten, at man helst ikke skulle tenkt vanskelige tanker. For der er så vanskelig å finne løsninger på dem akkurat da.

Jeg skjønner din bekymring om infeksjonene veldig godt. Og ang. jula så må du regne med at du kommer til å være rimelig sliten en god stund etter utredningen. Iallefall syns jeg at jeg "tok meg sammen" gjennom utredningen fordi jeg visste at det var noe jeg bare måtte gjennomføre, uansett, og dermed kom reaksjonen på hvor utslitt jeg var, etterpå.

Alt jeg kan si er at jeg tenker på deg min venn idag og hver dag og heier på deg!

Kristin :) sa...

Sender deg mange gode tanker og en god klem!