torsdag 1. juli 2010

Siste kveld hjemme på en stund.

Da er det bare ei natt, mye pakking og en aldri så liten kjøretur før vi innfinner oss på hytta i Telemark. Den foreløpige planen går ut på at vi skal være der i opptil tre uker. Planen kan endres, men jeg tror det skal litt til for å lokke oss vekk derfra. Vi er blitt utrolig glade i den plassen.

Utrolig mye som skal få plass i en liten bil når man bare har noen få ekstra behov. Rullestolen skal med. O2 flasker sånn at vi kan farte litt hvis det blir overskudd til det. Oksygenkonsentratoeren og diverse medisiner. I tillegg så krever jo hundene sin pakking med mat og utstyr. Plass skal de vist også ha i bilen sier de. Undres på hvordan vi skal få stuet alt inn. Spessielt siden vi er så heldig å "stjele" med oss en liten blindpassasjer på veien opp. :)

Hytta ligger fredelig til. Med utsikt over vannet. Det står bøker i bokhylla, og spill til kvelden. Skulle nøden bli stor, ja så er det vel en tv. Ennå vet jeg ikke hvordan den slås på. :D

Det er nesten enklere å være på hytta enn hjemme. Også kan vi ta utflukter rundt hvis vi ønsker det. Dataen blir med i veska. Så det kommer nok ett blogg innlegg i ny og ne. Men kanskje ikke daglig som nå. Kommer ann på været. Fint vær gir gode utedager for en skakk-kjørt kropp. Regnvær gir innedager med levende lys og gode samtaler forran peisen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ønsker deg noen fantastiske uker på hytta. Høres virkelig deilig ut!! Nyt naturen:))

/Lisa

Karen sa...

Du kan tro blindpassasjeren gleder seg! :D :D :D BLe nesten litt sur når jeg fortalte at jeg kom opp. "Hæ, få æ ikke være aleine med tante Klara engang..."

Annika sa...

Håper dokke får nokre nydlege veker på hytta! God tur! Klem!

Åshild sa...

Håper du og dere får en kjempefin ferie! Tilgang til hytte er flott, det er den beste ferietypen når kroppen ikke klarer allverdens farting. Blir en drøy uke hytte på meg og. Satser på at det blir gode dager for deg, Klara. Mens målet egentlig er å vente, og leve litt imens..