tirsdag 24. november 2009

Tilbake på sykehuset.

Men på "mitt" rom. Hva skjer? Ja det kan du spør om. Tror vi er blitt enige om at det er plauraen som igjen lager krøll på systemte. Natta var hvertfall veldig lang.

Nå er det klarlagt at det heldigvis ikke er snakk om noen infeksjon. Samtidig er det jo ett eller annet som gir meg høy hvilepuls, og tungpustenhet. Røntgen er tatt, og siden ikke jeg har fått noen beskjed er det nok ikke noe alvorlig galt. Så det er bare å slå seg til ro og vente å se hva morgendagen bringer. Jeg satser på ett astmadrypp og litt aktiv lungedrenasje med hjelp de neste dagene. Tror det er lurt. Alt som har med Meronem og Tazocin har fått streng beskjed om å holde seg unna for denne gang. Tror vi alle er enige om den.

Så jeg skal hoste meg gjennom denne natta så godt det lar seg gjøre. Eller helst ikke. Også håper jeg at alt er mye bedre i morgen. <3

3 kommentarer:

Anonym sa...

hei..uff så kjedelig da at du er tilbake på andre hjemmet ditt... men som du skrev heldigvis ikke infeksjon..men det er jo like tungt for det.. håper du får det bedre snart..tenker mye på deg iallefall..klemzer fra jeanett t.

Åshild sa...

Ja håper du er bedre idag!
Det er jeg!

Klara sa...

Takk dere to :-)